Bilreparationer Landskrona

Ditt bästa val för bilreparationer och service i Landskrona

Hos BS Bilservice i Landskrona AB erbjuder vi professionella bilreparationer och service för alla bilmärken. Oavsett om din bil är ny eller gammal, kan du räkna med att vi servar och reparerar din bil med omsorg och expertis.

När du servar din bil hos oss på BS Bilservice i Landskrona, fortsätter garantin att gälla precis som när du servar bilen hos en märkesverkstad. Vi följer tillverkarens anvisningar och inkluderar även 1 års fri vägassistans från servicedatumet.

Boka din service direkt hos Mekonomen

Vi är stolta över vårt samarbete med Mekonomen, och genom att boka din service direkt på Mekonomen hemsida garanterar vi dig en smidig och enkel process.

Vårt utbud av bilreparationer och bilservice i Landskrona

Vi på BS Bilservice i Landskrona AB är experter på bilreparationer och bilservice. Vi erbjuder allt från enklare reparationer till mer avancerade arbeten, och vi utför även däckbyten och kontrollerar däcktryck.

Reservdelar av hög kvalitet

Hos BS Bilservice i Landskrona använder vi endast reservdelar av högsta kvalitet för att garantera att din bil får den bästa möjliga behandlingen. Vi hjälper även till med att hitta rätt reservdelar för din bil om det behövs.

Vår bilverkstad i Landskrona

Välj BS Bilservice i Landskrona AB för alla dina bilreparationsbehov. Vi är din främsta partner när det gäller bilreparationer och service av bil i Landskrona.

Vår bilverkstad i Landskrona är utrustad med den senaste tekniken och våra mekaniker har lång erfarenhet av att arbeta med en mängd olika bilar. Vi reparerar och servar alla bilmärken, så du kan känna dig trygg när du lämnar in din bil hos oss.

Varmt välkommen till vår bilverkstad. Vi ser fram emot att hjälpa dig med dina bilreparationer av bilen, och vi är stolta över att vara en del av Landskrona. Om du har några frågor om våra bilreparationer, bilservice eller reservdelar, är du välkommen att ringa oss på 0418-155 39. Vi är här för att hjälpa dig och se till att din bil får den bästa möjliga servicen.

Om du väljer att utföra den enl. tillverkarens anvisningar ingår dessutom 1 års fri vägassistans från servicedatumet.

BOKA SERVICE DIREKT HÄR

Här kan du boka service direkt på Meknomens hemsida!

Mekonomen reservdels verkstad
Mekonomen assistans
Saab Logo - Saab Parts

Boka tid ✅


Ska vi ringa upp?

(Lämna tom)

BS Bilservice AB

BS Bilservice logga Certifikat

Kontakta oss

Adress:
Gubbhögsgatan 14
261 51 Landskrona

Telefon:
0418-155 39