Däckhotell Landskrona

Däckhotell i Landskrona för din bekvämlighet

Som del av våra omfattande tjänster, erbjuder vi ett toppmodernt däckhotell för dina däck i Landskrona. Hos oss får dina däck all den omsorg och uppmärksamhet de förtjänar. Vi erbjuder förvaring av dina däck mellan säsonger så att du inte behöver oroa dig för däckhanteringen. Detta frigör tid för dig och skapar en bekymmersfri upplevelse där du bara kan låta oss göra jobbet.

Vi kan även göra 2 och 4-hjulinställningar, med hjälp av den senaste teknologin.

Mekonomen reservdels verkstad
Saab Logo - Saab Parts

Omfattande Däckservice där allt ingår

Hos BS Bilservice däckförvaring tar vi hand om alla aspekter av dina däck. Ditt däckbyte inkluderar inte bara förvaring av däcken, utan även en grundlig tvätt, översyn samt hjulskifte. Vi ser helt enkelt till att däcken är i bästa möjliga skick för kommande säsong. Om dina däck behöver balansering, kan vi även sköta det med stor expertis, allt med hjälp av den senaste tekniken. Genom att välja BS Bilservice i Landskrona får du en komplett och pålitlig lösning för dina däck.

Din kundnöjdhet är vårt fokus

Du kommer alltid att vara väl informerad om dina däck hos oss. Vi kommer att kontakta dig om det är något som vi anser behövs bytas eller justeras, och innan vi byter dina däck för säsongen. Vi vill se till att du är helt nöjd och väl medveten om ditt däcks skick och prestanda.

Därför bör du förvara dina däck på däckhotell

En av de betydande fördelarna med att nyttja ett däckhotell, såsom BS Bilservice i Landskrona, är försäkringen om att dina däck förvaras under perfekta omständigheter. Däck behöver specifika lagringsbetingelser för att upprätthålla deras livslängd och prestanda. På vårt däckhotell förvaras dina däck i korrekt temperatur, med passande fuktighetsnivåer, avskärmade från skadlig solstrålning, och skyddade från oljor, bensin och diesel.

Välkommen till BS Bilservice däckhotell i Landskrona

Vårt mål är att göra ditt däckbyte och förvaring av däck så enkelt och bekymmerfritt som möjligt. Du hittar oss i Landskrona, centralt och lättillgängligt, och är alltid välkommen att kontakta oss för mer information om våra tjänster. Ditt däckhotell i Landskrona väntar på dig och dina däck - välkommen till BS Bilservice!

Boka tid ✅


Ska vi ringa upp?

(Lämna tom)

BS Bilservice AB

BS Bilservice logga Certifikat

Kontakta oss

Adress:
Gubbhögsgatan 14
261 51 Landskrona

Telefon:
0418-155 39