Däckhotell Landskrona

Däckhotell i Landskrona för din bekvämlighet

Som del av våra omfattande tjänster, erbjuder vi ett toppmodernt däckhotell för dina däck i Landskrona. Hos oss får dina däck all den omsorg och uppmärksamhet de förtjänar. Vi erbjuder förvaring av dina däck mellan säsonger så att du inte behöver oroa dig för däckhanteringen. Detta frigör tid för dig och skapar en bekymmersfri upplevelse där du kan låta oss göra jobbet.

Vi kan även göra 2 och 4-hjulinställningar, med hjälp av den senaste teknologin.

Mekonomen reservdels verkstad
Saab Logo - Saab Parts

Däckservice där allt ingår

Hos BS Bilservice däckförvaring tar vi hand om alla aspekter av dina däck. Ditt däckbyte inkluderar inte bara förvaring av däcken, utan också en grundlig tvätt, översyn samt hjulskifte. Vi ser helt enkelt till att däcken är i bästa möjliga skick för kommande säsong. Om dina däck behöver balansering, kan vi även sköta det med stor expertis, allt med hjälp av den senaste tekniken. Genom att välja BS Bilservice i Landskrona får du en komplett och pålitlig lösning för dina däck.

Din kundnöjdhet är vårt fokus

Vår primära målsättning är att säkerställa din fulla tillfredsställelse som kund. Vi strävar alltid efter att hålla dig informerad om däckens skick och prestanda, och vi kommer att ta kontakt om det är något vi behöver byta eller justera. Vi vill helt enkelt försäkra oss om att du förblir nöjd.

Därför bör du förvara dina däck på däckhotell

En av de betydande fördelarna med att nyttja ett däckhotell, såsom BS Bilservice i Landskrona, är försäkringen om att dina däck förvaras under perfekta omständigheter. Däck behöver specifika lagringsbetingelser för att upprätthålla deras livslängd och prestanda. På vårt däckhotell förvaras dina däck i korrekt temperatur, med passande fuktighetsnivåer, avskärmade från skadlig solstrålning, och skyddade från oljor, bensin och diesel.

Behöver du hjälp med reparation eller service?

Utöver däckhotell erbjuder vi även andra tjänster:

Välkommen till BS Bilservice däckhotell i Landskrona

Vårt mål är att göra ditt däckbyte och förvaring av däck så enkelt och bekymmerfritt som möjligt. Du hittar oss i Landskrona, centralt och lättillgängligt, och är alltid välkommen att kontakta oss för mer information om våra tjänster. Ditt däckhotell i Landskrona väntar på dig och dina däck - välkommen till BS Bilservice!

Boka tid ✅


Ska vi ringa upp?

(Lämna tom)

BS Bilservice AB

BS Bilservice logga Certifikat

Kontakta oss

Adress:
Gubbhögsgatan 14
261 51 Landskrona

Telefon:
0418-155 39